Skridsikring kan udføres på alle typer udendørs trapper

Glatte udendørs trapper er ensbetydende med farlige situationer, det er de færreste der ikke for alvor slår sig og kommer til skade når de falder på glatte trapper. Fald på glatte trapper kan også meget vel betyde: brækkede og forstuvede lemmer, sygedage og ikke mindst erstatninger. Repræsenterer du en virksomhed eller institution, kan det også meget vel betyde en påtale fra arbejdstilsynet, der længe har haft stor fokus på området.

en Skridsikring øger friktionen i overfladen på trinnet og minimer derved risikoen for fald. Det giver større tryghed og ro i dagligdagen. TWO Teknik udfører skridsikring på alle typer trapper, indendørs og udendørs. (Udendørs arbejde kræver dog tørvejr og min. 12 grader i døgnet)

Skridsikring – to typer overflader

Skridsikring kan udføres på næsten alle overflader.

Skridsikring fås i tykkelser fra 0,15 mm og op til 2 mm. Vælg mellem runde rengøringsvenlige elementer, eller mere kantede skarpe elementer. De skarpe elementer er naturligvis mere vanskelige at rengøre, men til gengæld giver de den bedst tænkelige skridsikring.

Hvad skal jeg vælge?

Din beslutning afhænger af, hvor trappen befinder sig, mængden og typen af trafik, samt et evt. behov for rengøring. En indendørs trappe vil typisk have større behov for renholdelse end udendørs trappe, og det indvirker på valget af skridsikrings element, vi hjælper dig naturligvis med valget af skridsikring.

Få en skridsikker trappe – Skridsikring af indendørs trapper

Larmer og støver det?

Nej – Vores skridsikring hverken støver eller larmer, og skridsikringen foregår med en klar binder der er super holdbar og helt fri for opløsnings midler. Binderen rulles ud på overfladen, hvor efter vi tilsætter det skridsikre element.

Hvor lang tid tager arbejdet?

Arbejdstiden afhænger naturligvis af størrelsen på overfladen, men de allerfleste opgaver kan vi klare på een dag, og du kan allerede bruge trappen efter 24 timer.

Hvad koster skridsikring af min trappe?

Vi arbejder med m2 priser, og prisen afhænger naturligvis af hvor mange m2 det drejer sig om og hvor opgaven befinder sig. Vi er meget rimelige med vores priser og vi giver gerne et prisoverslag ved en opringning.

Husk at du altid er velkommen til at ringe til os for en snak og et uforpligtigende tilbud, og kan vi ikke hjælpe dig kan vi garanteret henvise til nogen der kan. Kontakt os for en snak om hvordan du bedst får skridsikring.