Skridsikring med TWO SCI System – Økonomisk og Effektivt!

Svalegange kan blive ekstremt glatte og næsten umilge at færdes på – Det kan vi afhjælpe.

Svalegangen kan skridsikres med TWO SCI System. Skridsikre overflader giver større sikkerhed og tryghed, i hjemmet, i foreningen mm. og gør det muligt at benytte svalegangen sikkert, hele året. Vi har erfaring med skridsikring af alle typer af overflader; beton, fliser, epoxy mm.

Ved at øge friktionen i overfladen minimeres risikoen for fald. Det giver større tryghed og ro i dagligdagen. TWO Teknik udfører skridsikring, der passer til dit specifikke behov.

Ring til os for en snak om skridsikring, det er gratis og vi garanterer for at vi kan hjælpe – 72 30 20 31.

Hos os skal du ikke bekymre dig om, at det gamle gulv eller overflade skal fjernes og om du skal investere i et nyt – Vi skridsikre den eksisterende overflade, det er både økonomisk og vi garanterer at vores skridsikring er effektiv.

Eksempler på spørgsmål omkring skridsikring:

Kan dit gulv skridsikres?

Skridsikring kan udføres på næsten alle overflader, klinker – beton – epoxy – træ mm. Skridsikringen støver eller larmer ikke, og er ikke giftig.

Bliver overfladen brugt meget i dag timerne og kan i ikke afspærre/lukke området?

Vi udfører også skridsikring udenfor normal arbejdstid, kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Hvor grov/kraftig er skridsikringen?

Skridsikring fås i tykkelser fra 0,15 mm og op til 2 mm. Vælg mellem runde rengøringsvenlige elementer, eller mere kantede skarpe elementer. De skarpe elementer er naturligvis mere vanskelige at rengøre, men til gengæld giver de den bedst tænkelige skridsikring.

Din beslutning afhænger af, hvor overfladen befinder sig, mængden af trafik, samt behovet for rengøring. Et hospitalsgulv vil typisk have større behov for renholdelse end et indgangsparti i en forretning, og det indvirker på valget af overfladen – vi hjælper med valget af den rigtige overflade.

Behov for en prøve på skridsikring?

Har du brug for en prøve på vores skridsikringsløsning, sender vi meget gerne en testplade med skridsikring i forskellig størrelse/grovhed. Prøven er ganske gratis – udfyld blot vores kontakt formulartil venstre og giv os en kort beskrivelse og en adresse vi skal sende prøven til i beskedboksen, og du vil modtage prøven inden for et par dage med posten.

Udsæt ikke beslutningen til uheldet eller ulykken er sket, kontakt os inden og forebyg ulykker.

Husk at udendørs skridsikring skal ske INDEN vinter, mens vejret er lunt. Kontakt os for en snak om hvordan du bedst får skridsikring.

Se eksempler på skridsikrede overflader.