Glatte overflader inden for produktion, service, lager, landbrug, kan forsages af mange forskellige ting der i sidste ende kan betyde farlige situationer. Hvad end den glatte oveflade i dit tilfælde skyldes olie, fedt, støv, vand mm. -kan vi hjælpe. Din/jeres nuværende glatte overflade/gulv, skridsikres med vores løsning i fin eller grov grad alt efter hvor stort behovet er. Det betyder også at jeres nuværende gulv/overflade ikke skal rives op eller fjernes, hvilket er en stor besparelse både i tid og penge, i forhold til mange andre løsninger.

Vi har stor erfaring i skridsikrings løsninger til industrien (se vore referencer), og vi kan helt sikker også hjælpe i din situation.

Kontakt os for en uforpligtende snak og et prisoverslag – Det koster ikke noget, og vi er altid til at træffe på 70 30 20 31 eller kontakt formular i højre side.

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål herunder.

Bemærk at hvis din opgave drejer sig om et udendørs areal, kræver vores løsning tørvejr og min. 12 grader i døgnet

Skridsikring – to typer overflader

Skridsikring kan udføres på næsten alle overflader.

Skridsikring fås i tykkelser fra 0,15 mm og op til 2 mm. Vælg mellem runde rengøringsvenlige elementer, eller mere kantede skarpe elementer. De skarpe elementer er naturligvis mere vanskelige at rengøre, men til gengæld giver de den bedst tænkelige skridsikring.

Hvad skal jeg vælge?

Din beslutning afhænger af, hvor trappen befinder sig, mængden og typen af trafik, samt et evt. behov for rengøring. En indendørs trappe vil typisk have større behov for renholdelse end udendørs trappe, og det indvirker på valget af skridsikrings element, vi hjælper dig naturligvis med valget af skridsikring.

Larmer og støver det?

Nej – Vores skridsikring hverken støver eller larmer, og skridsikringen foregår med en klar binder der er super holdbar og helt fri for opløsnings midler. Binderen rulles ud på overfladen, hvor efter vi tilsætter det skridsikre element.

Hvor lang tid tager arbejdet?

Arbejdstiden afhænger naturligvis af størrelsen på overfladen, men de allerfleste opgaver kan vi klare på een dag, og du kan allerede bruge området efter 48 timer.

Hvad koster skridsikring af overfladen?

Vi arbejder med m2 priser, og prisen afhænger naturligvis af hvor mange m2 det drejer sig om og hvor opgaven befinder sig. Vi er meget rimelige med vores priser og vi giver gerne et prisoverslag ved en opringning.

Husk at du altid er velkommen til at ringe til os for en snak og et uforpligtigende tilbud, og kan vi ikke hjælpe dig kan vi garanteret henvise til nogen der kan. Kontakt os for en snak om hvordan du bedst får skridsikring.

Se billeder af skridsikrede overflader »

Nyttige links:

Arbejdstilsynet om trapper mm.

APV Portalen om fald og snublen