Effektiv Skridsikring af Gulve forebygger faldulykker

Ved at øge friktionen i overfladen minimeres risikoen for fald. Det giver større tryghed og ro i dagligdagen. TWO Teknik udfører skridsikring på alle typer gulve, klinker og fliser, linolium, vinyl, beton og epoxy mm.

Mange tror fejlagtigt, at “et gulv der bliver glat skal skiftes” – Så omfattende behøver det slet ikke at være:

Du beholder dit nuværende gulv – som vi skridsikrer med vores løsning – Det er Effektivt – Ligetil og Økonomisk!

Skridsikring kan udføres på næsten alle overflader, også uden at ændre den eksisterende overflades udseende markant.

Sikre gulve

Skridsikring udføres i tykkelser fra 0,15 mm og op til 2 mm. Her finder vi sammen ud af behovet til skridsikring samt kravet til rengøringsvenlighed af overfladen. Skarpe elementer er naturligvis mere vanskelige at rengøre, end runde elementer, men til gengæld giver de den bedst tænkelige skridsikring, og omvendt.

Hvad skal jeg vælge?

Din beslutning afhænger af, hvor overfladen befinder sig, mængden af trafik, samt behovet for rengøring. Et hospitalsgulv vil typisk have større behov for renholdelse end et indgangsparti i en forretning, og det indvirker på valget af overflade, vi hjælper dig naturligvis med valget af skridsikring.

Larmer og støver det?

Nej – Vores skridsikring hverken støver eller larmer, og skridsikringen foregår med en klar binder der er super holdbar og helt fri for opløsnings midler. Binderen rulles ud på gulvet, hvor efter vi tilsætter det skridsikre element.

Hvor lang tid tager arbejdet?

Arbejdstiden afhænger naturligvis af størrelsen på overfladen, men de allerfleste opgaver kan vi klare på een dag, og du kan allerede bruge gulvet efter 24 timer. Dvs. at vi kan udføre skridsikringen af gulvet i weekenden, eller på et andet tidspunkt hvor arealet er frit, og det kan tages i brug allerede dagen efter.

Hvad koster skridsikring af mit gulv?

Vi arbejder med m2 priser, og prisen afhænger naturligvis af hvor mange m2 det drejer sig om og hvor opgaven befinder sig. Vi er meget rimelige med vores priser og vi giver gerne et prisoverslag ved en opringning.

Husk at du altid er velkommen til at ringe til os for en snak og et uforpligtigende tilbud, og kan vi ikke hjælpe dig kan vi garanteret henvise til nogen der kan. Kontakt os for en snak om hvordan du bedst får skridsikring » Se billeder af skridsikrede overflader »