Proskridsikring er en del af TWO Teknik ApS, som specifikt beskæftiger sig med skridsikring.

Vi er først med knowhow og nye produkter, og vi er stolte af at være pionerer og se vores løsninger og metodikker er med til at sætte standarter for vores branche.

Vores erfaring er dannet gennem samarbejde med flere af landets førende rådgivende ingeniører, videns institutter, laboratorier og “hands on arbejde”, hvilket betyder at vores løsninger/service er gennem testede, afprøvede “ude i virkeligheden” og dokumenterede. Vores kompetencer har udviklet sig specifikt gennem årene, og i dag beskæftiger vi os med følgende områder:

  •  Skridsikring af overflader
  • Salg af produkter målrettet til indeklimaproblemer herunder PCB, Asbest og Radon
  • Udvikling af nye produkter og kompetencer

PCB i byggeri

TWO Teknik er Danmarks første og mest erfarne virksomhed inden for forsegling af PCB i bygningsdele. Vi har været med siden allerførste erfaringer blev gjort inden for sanering af PCB til i dag, hvor en forseglingsløsning er en uundgåelig del af en succesfuld PCB renovering.

Arbejdsmiljø

Med fokus på skridsikkerhed, løser vi årligt rigtig mange opgaver med glatte gulve, trapper, teresser mm. Vores referencer spænder bredt fra industrivirksomheder til små private områder.  

Udvikling

Ligsom vi konstant har vore egne løsninger i udvikling, tilbyder vi også at udvikle nye løsninger og produkter eksternt. Vi har et solidt samarbejde med flere videnscentre og laboratorier.  

Vi garanterer: indiskutabel service, de bedste produkter, højt fagligt kendskab, fuld fortrolighed, og godt håndværk – derfor er vi anbefalet af landets førende rågivere.