Få en skridsikker trappe med vores effektive skridsikring af trapper

Glatte indendørs trapper er mindst lige så farlige som udendørs trapper, selvom udendørs trapper typisk er våde og glatte i langt højere grad end de indendørs. Sagen er nemlig at vi færdes langt mere på trapperne indendørs, og dermed er risikoen forfarlige situationer også lige så høje.

En skridsikring af indendørstrapper kan løses på flere forskellige måder, enten kan du vælge at få hele trinnet på trappen skridsikret, eller du kan vælge kun at få den aller yderste del af trinnet skridsikret. Begge løsninger er mulige hos os, det er blot et spørgsmål om hvikle krav du har til skridsikring, overfladens udseende og rengøringsvenlighed.

Se også vores: Skridsikring af udendørs trapper

Vi har skridsikret mange forskellige slags trapper og kan helt sikkert også hjælpe i din situation, på en økonomisk og effektiv måde.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud, vi svarer med det samme. Eller få svar på de mest almindelige spørgsmål om skridsikring af trapper herunder.

Skridsikring – to typer overflader

Skridsikring kan udføres på næsten alle overflader.

Skridsikring fås i tykkelser fra 0,15 mm og op til 2 mm. Vælg mellem runde rengøringsvenlige elementer, eller mere kantede skarpe elementer. De skarpe elementer er naturligvis mere vanskelige at rengøre, men til gengæld giver de den bedst tænkelige skridsikring.

Hvad skal jeg vælge?

Din beslutning afhænger af, hvor trappen befinder sig, mængden og typen af trafik, samt et evt. behov for rengøring. En indendørs trappe vil typisk have større behov for renholdelse end udendørs trappe, og det indvirker på valget af skridsikrings element, vi hjælper dig naturligvis med valget af skridsikring.

Larmer og støver det?

Nej – Vores skridsikring hverken støver eller larmer, og skridsikringen foregår med en klar binder der er super holdbar og helt fri for opløsnings midler. Binderen rulles ud på overfladen, hvor efter vi tilsætter det skridsikre element.

Hvor lang tid tager arbejdet?

Arbejdstiden afhænger naturligvis af størrelsen på overfladen, men de allerfleste opgaver kan vi klare på een dag, og du kan allerede bruge trappen efter 24 timer.

Hvad koster skridsikring af min trappe?

Vi arbejder med m2 priser, og prisen afhænger naturligvis af hvor mange m2 det drejer sig om og hvor opgaven befinder sig. Vi er meget rimelige med vores priser og vi giver gerne et prisoverslag ved en opringning.

Husk at du altid er velkommen til at ringe til os for en snak og et uforpligtigende tilbud, og kan vi ikke hjælpe dig kan vi garanteret henvise til nogen der kan. Kontakt os for en snak om hvordan du bedst får skridsikring.

Se billeder af skridsikrede overflader »

Nyttige links:

Arbejdstilsynet om trapper mm.

APV Portalen om fald og snublen